Промоции

Професионални инструменти

Фирма "Професионални инструменти - Г.Димитров" EООД предлага в магазин и онлайн само качествени професионални инструменти, машини и консумативи за тях от водещи на пазара фирми.

Включва широка гама продукти от следните фирми Makita, Bosch, Sparky, STIHL, Karcher, PROXXON, Honda, Husqvarna, Shindaiwa, McCulloch, VIKING, ДРУГИ ФИРМИ, Gardena, Stanley, AEG, Festool, Esab, DeWALT, Makita garden, GYS, Speroni, Wilo, Unior, Saer, Grindex, BCS, Balma, Bosch garden ,както и поръчка по каталог,гаранционен и извънгаранционен сервиз.

За удобство на на нашите клиенти се извършва доставка чрез куриер за страната .При поръчка на продукт по каталог наличен в склада на избрания производител в БГ се доставя в срок от 2 работни дни в магазина.При доставка от чужбина сроковете се определят от производителя.

В магазина се предоставя изчерпателна информация за търсения продукт от каталога на производителя както и демонстрация на продукта.

Магазина предлага заточване на вериги за моторни и електрически верижни триони.Заточването се извършва на професионална машина, даваща необходимия ъгъл на резците, като по този начин веригата увеличава износоустойчивостта си.


"Професионални инструменти - Г.Димитров" EООД
гр.София ж.к.Слатина бл.14 ет.5
МОЛ Георги Димитров

UniCredit

Тук можете да платите с карти Maestro, MasterCard, Visa, VisaElectron и VPay